Interieur

Betolan kan elke ruimte in je huis, kantoor of winkel een unieke betonlook geven. We brengen betonstuc voornamelijk aan op muren, vloeren, in keukens en in badkamers. Heb je een specifieke vraag of een project in gedachten, aarzel dan niet ons te contacteren voor meer informatie.

Muren

Een betonlook muur tovert een ruimte om in een moderne, karaktervolle plek. De pure uitstraling van betonlook creëert bovendien een bijzondere unieke sfeer. De egale, naadloze oppervlakten vergroten de ruimte en ademen rust uit.

Betonstuc kan erg makkelijk worden aangebracht op bestaande muren. De afwerkingslaag is slechts 3 millimeter dik en neemt dus niet veel plaats in. Betonstuc kan op elk type ondergrond worden aangebracht, zodat je de oude muurbekleding niet hoeft te verwijderen. Dat spaart veel werk, tijd en geld, en is ideaal voor een renovatie.

Vloeren

Een betonlook vloer geeft onmiddellijk een hedendaagse uitstraling aan een ruimte. Hij past perfect bij de industriële stijl die je in steeds meer woningen vindt. Doordat we naadloos grote oppervlakten bedekken, vergroot het bovendien de ruimte. De vloer is stevig en duurzaam, en is dus ook geschikt voor kantoorruimtes of winkels. Een vloer in betonstuc is bovendien makkelijk te onderhouden. Betonlook vloeren zijn uiterst geschikt voor vloerverwarming, omdat ze warmte snel opnemen en traag weer afgeven.

Badkamer

Betonlook in een badkamer zorgt voor een bijzonder rustgevend gevoel. Omdat betonstuc een duurzaam materiaal is en erg onderhoudsvriendelijk, kan je er ten volle van genieten. Betonstuc kan je overal in de badkamer toepassen, zoals de douche, de vloer of de wanden naast het bad en rond het toilet.

Keuken

Koken in stijl, dat doe je op een betonlook keukenblad. Je kan ook andere elementen in betonlook toevoegen aan je keuken, zoals een spoelbak of een spatwand. Betonstuc in een keuken is makkelijk te onderhouden, schokbestendig en waterafstotend. Kortom, het ideale materiaal om zonder zorgen van je keuken te genieten.

Betonlook in uw interieur

Heeft u interesse?
Vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Bezig met verzenden...