De betonlook van Betolan

Hou je van pure en robuuste elementen in je interieur? Dan is de betonlook van Betolan zeker iets voor jou. Je vloer, muren of meubels in betonlook geeft een moderne uitstraling aan je interieur en creëert tegelijk een warme en huiselijke sfeer. Het maatwerk van Betolan zorgt voor een unieke en persoonlijke toets in jouw woning.

Maak kennis met ons product

Een betonlook bekom je door een laag betonstuc aan te brengen op een vloer, muur of meubelstuk. Deze betonstuc is eigenlijk een afwerkingslaag die bestaat uit een vloeibaar polymeer en een cementmengsel. Het is geschikt voor vloeren, muren, keukens, badkamers, en zelfs voor meubels. Betolan levert altijd een maatproduct, dat naar jouw wens kan worden aangebracht op bijna alle bestaande ondergronden. We mengen de betonstuc ter plaatse met de hand en brengen het ook met de hand aan. Het resultaat is een stevige en onderhoudsvriendelijke oppervlakte met de look van beton.

Betonlook of betonstuc is uitermate geschikt voor renovaties. Het is een duurzaam materiaal met een lange levensduur, dat past bij alle interieurstijlen. Het kan op bijna elke ondergrond worden aangebracht, dus afbraakwerken zijn niet nodig. We kunnen betonlook aanbrengen op vloeren, muren, keukenbladen, meubels en zelfs trappen. Omdat we betonlook naadloos aanbrengen, oogt het modern en is het bovendien erg hygiënisch.

Ontdek onze looks

INDUSTRIEEL effen oppervlakten en strakke lijnen voor een minimalistische en ultramoderne look

RUSTIEK de de perfecte mix van structuur en textuur voor een ruwe en landelijke uitstraling

Waarom kiezen voor betonlook ?

Modern

Betonlook geeft een unieke en elegante afwerking aan je ruimte. De naadloze en egale oppervlakten van betonstuc brengen diepte, licht en harmonie in je woning. Betonstuc is een puur en authentiek product dat perfect pas binnen een strak en modern interieur. De robuuste elementen van beton combineren prachtig met natuurlijke materialen zoals hout of natuursteen. Betonlook leent zich ook perfect voor een klassieke of landelijke stijl, waarbij het verfijnd en onopvallend de inrichting vervolledigt.

Overal toepasbaar

Betonlook is geschikt voor de bekleding van vloeren, muren en zelfs van meubels. We kunnen betonlook zowel op horizontale als op verticale, op grote als op kleine oppervlakten aanbrengen. Wil je een volledige wand in betonlook, de vloer van een ruimte of enkel een meubel of klein accent, het is allemaal mogelijk. Betonstuc is slechts 3 millimeter dik, hecht zich sterk aan de onderliggende oppervlaktes en is op bijna elke ondergrond toepasbaar. Het is zelfs geschikt voor vloerverwarming. We brengen betonlook altijd met de hand aan, zodat de afwerking volledig op maat van jouw interieur is. Je kan betonlook toepassen in je woning, maar het is ook uitermate geschikt voor kantoren en winkels.

Onderhoudsvriendelijk

Betonlook wordt naadloos aangebracht en is daardoor makkelijk afwasbaar en erg hygiënisch. Bovendien is het waterafstotend en bestand tegen schokken. Je kan het zonder zorgen toepassen in de keuken en in de badkamer, zowel aan de wastafel, in de douche als rond het toilet. Maar ook rond de open haard of zelfs als bekleding van een tafel, kan je voor betonstuc kiezen. Kortom, we kunnen voor jou een betonlook creëren waar en hoe je maar wil.

Heeft u interesse?
Vraag een vrijblijvende offerte aan.

  Bezig met verzenden...